Fakta om psykolog Niels Hellevad Jensen Frederiksberg

Fakta

Læs her om faglige, historiske og personlige fakta om psykolog Niels Hellevad Jensen.

Faglige fakta

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og praktiserer på Frederiksberg. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet.

Jeg anvender blandt andet ACT og i stigende grad eksistentielle tilgange men også andre tredje bølge kognitive terapiformer såsom Compassion Focused Therapy og Skematerapi. I parterapi anvender jeg Imagoterapi og eksistentielle tilgange. Herudover inddrager jeg øvrige videnskabeligt baserede metoder og terapeutiske greb, som jeg har erfaring med kan hjælpe klienter. Jeg prioriterer, at holde mig orienteret om udviklingen indenfor mit og tilstødende fagområder. Jeg skriver også om psykologi.

Jeg har siden 2017 haft tusindvis af terapitimer med klienter. Jeg har arbejdet på psykologiske klinikker og i psykologhuse først som ansat og siden som selvstændig konsulent.

I de seneste år har jeg udelukkende arbejdet i egen praksis. Helt fra starten har jeg fokuseret på individuel samtaleterapi med voksne og parterapi.

Jeg deltager fra medio 2023 i en 2-årig eksistentiel efteruddannelse for psykologer på specialistniveau. Formålet er at uddybe mine teoretiske og praktiske kompetencer i forhold til eksistentielle psykologer og filosoffer. Denne uddannelse er led i psykologers videreuddannelse til at blive specialister i psykoterapi.

Jeg arbejder efter de etiske principper for nordiske psykologers psykologforeninger.

Historiske fakta om psykolog Niels Hellevad Jensen

Tidligere har jeg arbejdet med innovation, og jeg har fået patent på nogle ideer. Jeg prioriterer kombinationen af en struktureret, systematisk tilgang med en nærværende, åben, omsorgsfuld og kreativ inddragelse af forskellige metoder til håndtering af menneskers udfordringer. Læs mere om metoder her.

Fra min tidligere karriere indenfor innovation har jeg erfaring med blandt andet:

– projektarbejde,

– omstruktureringer på arbejdspladsen,

– centralisering og decentralisering,

– ledelse og organisering,

– ineffektivitet,

– effektiviseringstiltag,

– stress,

– samarbejdsvanskeligheder,

– konflikt og konfliktløsning,

– udbrændthed,

– revurdering af ens værdier og genopfindelse af ens arbejdsliv,

– søgen efter mening indenfor arbejdslivet og udenfor,

– undersøgelser af hvad det tilfredsstillende arbejdsliv er,

– adskillelse mellem og balancering af arbejdsliv og fritid,

– og at kaste sig ud i livsomvæltende forandring.

Personlige fakta om psykolog Niels Hellevad Jensen

Privat er jeg født i 1969 og jeg bor på Frederiksberg sammen med min kæreste og vores 3 børn. Personligt såvel som professionelt lægger jeg vægt på åbenhed indadtil og udadtil. Jeg interesserer mig særligt for kunst, kultur, mad, udvikling, forskelligartethed, filosofi, videnskabsteori og sanselighed.

Se mine kontaktoplysninger her. Find vej til Roskildevej 46 på Frederiksberg.

Niels Hellevad Jensen autoriseret psykolog på Frederiksberg

Billede af psykolog Niels Hellevad Jensen Frederiksberg

CV

Vil du have mere uddybende fakta om autoriseret psykolog Niels Hellevad Jensen og min baggrund kan du downloade mit CV nedenfor.

Gå til forsiden.

42 70 07 42