Priser

Priser for psykolog Niels Hellevad Jensen Frederiksberg

På denne side kan du se priser for ydelserne som psykolog Niels Hellevad Jensen tilbyder. Der er også oplysninger om finansieringsmuligheder.

Priser psykolog for individuel psykoterapi

– Pris per session er 1100,- for 50 min. ved individuel terapi og individuel supervision.

Priser psykolog for parterapi

– Pris per session er 1600,- for 60. min. ved parterapi og supervision for to.

Jeg tager ikke mod henvisning fra lægen. Men der gives tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”. Når du er medlem, sørger jeg for indberetningen. Det er en god ide at søge medlemskab af Sygeforsikringen “danmark”, inden du starter hos en psykolog. Læs mere nedenfor.

Jeg tilbyder i øjeblikket ikke aftentider.

Kontakt mig ved forløb, der betales af et forsikringsselskab og læs eventuelt mere nedenfor.

Betaling

Betaling foregår ved at foretage en straksoverførsel med mobilbank til mit firmas konto med reg. nr. 3409 kontonr. 12643365 senest i slutningen af samtalen. Mange betaler om morgenen, inden de kommer eller dagen før.

Finansiering af psykolog

Priser for psykologydelser afspejler, at en psykolog har en lang videregående uddannelse. At beslutte sig for at indlede et psykologforløb indebærer derfor en udgift, som kræver en prioritering i en gennemsnitlig økonomi. Man har i reglen brug for hjælp her og nu, og der er derfor typisk ikke tid til at spare op, når behovet allerede er der. Nogle kan få en henvisning fra deres læge. Det giver ret til et tilskud. Men mange har ikke mod på at vente i flere måneder for at komme til hos de psykologer, der har ydernummer og tager i mod lægens henvisning. En del af mine klienter, har derfor en henvisning, men anvender den ikke. De prioriterer at gå til en psykolog, der har tid nu, selvom det indebærer højere priser. Det er dog muligt med et tilskud fra danmark, som du kan læse mere om nedenfor, fordi jeg er autoriseret psykolog.

Nogle tager et lån, fordi de har mulighed for det, og fordi de vurderer, at de gerne vil prioritere at komme i gang nu.

Nogle får hjælp af deres forældre enten gennem et lån eller eksempelvis et forskud på deres arv.

Men der er også forskellige andre muligheder for finansiering, som beskrives i det følgende.

Logo Sygeforsikringen danmark

Tilskud gennem Sygeforsikringen “danmark”

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du få tilskud til psykologbehandling hos undertegnede eller andre autoriserede psykologer. Det kræver at betingelserne for tilskud er opfyldt. Er man passivt medlem skal man blot gøre medlemskabet aktivt. Følger du linkene, kan du kan læse mere om tilskudstakster og betingelser hos Sygeforsikringen “danmark”. Jeg sørger for indberetningen til Sygeforsikringen “danmark“, og du modtager tilbagebetalingen direkte. Få mere information hos Sygeforsikringen “danmark”.

Privat sundhedsforsikring

Nogle har tegnet en sundhedsforsikring gennem deres arbejdsplads eller privat, som giver muligheder i forhold til at få støtte til eller fuld dækning for psykologhjælp til dem selv og og i nogle tilfælde til deres familier. Har man en sådan sundhedssikring, kan det foregå diskret i forhold til ens arbejdsgiver, der ikke behøver at blive orienteret. Sundhedsforsikringen har tavshedspligt.

Vær opmærksom på, at via mange sundhedsforsikringer er det muligt selv at vælge, hvilken psykolog du ønsker. Men det er i mange tilfælde ikke noget forsikringsselskaber får informeret direkte om, at forsikringsordningen faktisk muliggør. Nogle gange kaldes det “selvvalgt psykolog” eller “fritvalgsordning”.

Kontakt forsikringsselskabet

Hvis du er dækket af en sundhedsforsikring privat eller via dit job, kan dit forsikringsselskab oplyse, hvorledes du skal forholde dig, enten ved at du selv betaler for senere at få refusion, eller ved at jeg som psykolog afregner med forsikringsselskabet direkte.

Din arbejdsplads kan betale din psykolog for dig eller give tilskud

Det bliver mere og mere udbredt, at ens arbejdsgiver betaler for kortere og i visse tilfælde også længere forløb hos en psykolog. Det gælder også, selv om man ikke har tegnet en sundhedsforsikring. Det kræver dog, at man går til sin leder og spørger ind til mulighederne for det. Mange arbejdspladser vælger at sige ja til det for at undgå mistrivsel og længerevarende sygemeldinger hos deres ansatte.

Jeg har ofte klienter, der på den ene eller den anden måde befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. En ordning, hvor arbejdspladsen betaler for et psykologforløb eller starten af det, kan være en fordel for både dig og din arbejdsplads.

Betaling af psykolog gennem indboforsikring eller familieforsikring

Mange forsikringsselskaber giver mulighed for krisehjælp via egen indboforsikring eller familieforsikring til nogenlunde de samme ting som sygesikringen gør. Nogle forsikringsselskaber betaler endvidere for psykologhjælp til parterapi, når der er krise i parforholdet, eller der er en skilsmisseproblematik. Forsikringsselskabet kan kontaktes for at undersøge mulighederne.

Kommunal betaling af psykolog

I visse tilfælde er din kommune villige til at betale for kortere og ind i mellem længere forløb hos en psykolog. Din sagsbehandler i kommunen kan kontaktes, hvis du vil vide mere om mulighederne for at få betalt dit psykologforløb eller en del af det af kommunen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig.

Brug kontaktformularen, ring på 42 70 07 42, send en sms eller sende en mail.

Læs mere om praktiske forhold her.

Gå til forsiden.

Call Now Button